Back to top

Pálya információk

Elhelyezkedés

Budapest, Fehér út 9-11, 1106

Az első hazai pályák a BOK (Budapest Olimpiai Központ) Sporttelepen kaptak otthont, autóval mindössze 6 perc távolságra a Papp László Sportarénától. Az első budapesti pályarendszer összesen 4 egységből áll, így egyszerre 16 játékos próbálhatja ki a lábtenisz új dimenzióját. A játékos számára átöltözési valamint zuhanyzási lehetőség is nyílik a BOK épületében. A pályák mellett frissítőket valamint egészséges snackeket kínáló büfé valamint ingyenes parkolási lehetőség várja a látogatókat.

A játékra valamint a pályafoglalásra való bejelentkezés online lehetséges, a Padbol Hungary online foglalás rendszerén keresztül, itt. Továbbá lehetőséget biztosítunk a helyszínen történő személyes foglalásra is.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A BOK sporttelepet a Deák Ferenc tértől a M2 metróval érdemes megközelíteni. Utazz 6 megállót az Örs vezér tere megállóig onnan pedig sétálj 10 percet a Fehér úton, a Jászberényi út irányába.

Magyarország területén jelenleg folyamatosan zajlanak a megbeszélések, így több város is készül, hogy fogadja a Padbol iránt érdeklődő játékosokat.

Árak

Próbáld ki a Padbolt bevezető áron 2020. november 10-ig!

  • A pályafoglalás kedvezményes díja: 6000 Ft/ óra (4 főre lebontva 1500 Ft/óra)
  • A labda* bérlés díja: 500 ft/alkalom
  • A hivatalos Padbol labda megvásárlási ára: 5000 Ft/darab

A pályafoglalás online, a Padbol Hungary online foglalás rendszerén keresztül itt valamint a helyszínen, a Padbol büfében lehetséges személyesen.

*A Padbol sport 4.5 labdával játszható. Amennyiben nincs 4.5 feles labdát, a helyszínen lehetőséget biztosítunk számodra a labdabérlésre, illletve vásárolhatsz is labdát a Padbol pályák mellett megtalálható hivatalos Padbol büfében.

Hoszútávon gondolkodsz? Vásárolj bérletet!

A helyszínen lehetőséget biztosítunk 10 alkalmas bérlet megvásárlásra.

  • Az 10 alkalmas bérlet ára: 55 000 Ft (+ajándék: hivatalos Padbol Hungary labda).

*Felhívjuk kedves figyelmedet, hogy az előre lefoglalt időpont lemondását 24 órával az időpont előtt tudjuk elfogadni. A le nem mondott, vagy későn lemondott időpont felszámolásra kerül. Köszönjük megértésedet.

Nyitvatartás

Budapesti pályáink az alábbi időpontban üzemelnek:

Hétfő - Vasárnap : 07.00-tól 22.00-ig

Előzetes online pályafoglalás vagy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!