Back to top

Pálya információk

Elhelyezkedés

Budapest, Istvánmezei út 3-5, 1146

Jelenleg is elérhető pályáink Budapest 14. kerületében, az Istvánmezei út 3-5. szám alatt találhatóak, a Récsei Centerrel szemben, mindössze pár perc távolságra a Keleti Pályaudvartól. A pályarendszer 2 egységből áll, így egyszerre 8 játékos próbálhatja ki a lábtenisz új dimenzióját. A játékosok számára átöltözési valamint zuhanyzási lehetőség is nyílik helyszínen, illetve a pályák mellett frissítőket valamint egészséges snackeket kínáló büfé várja a látogatókat.

A játékra valamint a pályafoglalásra való bejelentkezés online lehetséges, a Padbol Hungary online foglalás rendszerén keresztül, itt. Továbbá lehetőséget biztosítunk a helyszínen történő személyes foglalásra is.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A sporttelepet a Deák Ferenc tértől a M2 metróval érdemes megközelíteni. Utazz 3 megállót az Örs vezér tér irányába a Keleti Pályaudvar megállóig onnan pedig sétálj 10 percet a Thököly úton, majd fordulj az Istvánmezei út irányába.

Magyarország területén jelenleg folyamatosan zajlanak a megbeszélések, így több  város is készül, hogy fogadja a Padbol iránt érdeklődő játékosokat.

Árak

Próbáld ki a Padbolt bevezető áron 2021. július 30-ig!

  • A pályafoglalás kedvezményes díja: 6000 Ft/ óra (4 fő esetén 1 főre lebontva 1500 Ft/óra)
  • A labda* bérlés díjtalan
  • A hivatalos Padbol labda megvásárlási ára: 4500 Ft/darab

A pályafoglalás online, a Padbol Hungary online foglalás rendszerén keresztül itt valamint a helyszínen, a Padbol büfében lehetséges személyesen.

*A Padbol sport 4.5 labdával játszható. A játékhoz díjmentesen biztosítunk labdát játékosainknak. Amennyiben sajátot szeretnél, a Padbol pályák mellett megtalálható hivatalos Padbol büfében tudsz vásárolni labdát.

Hoszútávon gondolkodsz? Vásárolj bérletet!

A helyszínen lehetőséget biztosítunk 10 alkalmas bérlet megvásárlásra.

  • Az 10 alkalmas bérlet ára: 55 000 Ft 

*Felhívjuk kedves figyelmedet, hogy az előre lefoglalt időpont lemondását 24 órával az időpont előtt tudjuk elfogadni. A le nem mondott, vagy későn lemondott időpont felszámolásra kerül. Köszönjük megértésedet.

Nyitva tartás

Budapesti pályáink az alábbi időpontban üzemelnek:

Hétfő - Vasárnap : 10.00-tól 22.00-ig

Előzetes online pályafoglalás vagy telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges!