Back to top

Padbol Hungary

Ismerd meg a Padbol Hungary csapatát!

A Padbolt kizárólagos hazai licensz tulajdonosa a PD BOL Management Kft., melynek tagjai Bócz Tamás, Halmai Gábor és Horváth Attila. A három futball fanatikus régi álma vált valóra azzal, hogy a nemzetközileg is ismert játékot meghonosította Magyarországon, tovább gazdagítva a hazánkban űzhető sportok színes spektrumát.

Így nyilatkoznak ők a PadBolról:

Tamás

Rengeteg finom labdaérintés és még több sok akció...egy elképesztően dinamikus sportélményre számíthat az, aki kipróbálja a Padbolt. Talán a legizgalmasabb labdajáték amit valaha játszottam, ráadásul a fal használata még izgalmasabbá teszi az egészet.

Attila

A Padbol megtanít finoman játszani. Igazi csapatsport: nem mindegy milyen erővel adod fel a társadnak a labdát vagy rúgod neki a falnak, hogy pontot szerezz. A szórakoztató játékélmény garantált: kifejezetten előnyös, ha beleviszel egy csipetnyi kreativitást is a játékba.

László

A Padbol számomra a gyerekkori lábtengó élményét idézi meg - kiegészülve a fallal, ami teljesen új szintre emeli ezt a sportot. Igazi észjáték, a lendülete és gyorsasága folyamatos éberséget igényel a játékosoktól. Látványos megoldásokból itt sosincs hiány!

A PD BOL Management Kft. célja, hogy a Padbol Budapest után az ország több pontján is elérhetővé váljon a közönség számára: “Célunk, hogy ezt a dinamikus látványsportot olyan partnerek segítségével vezessük be és ismertessük meg Magyarországon, akik maguk is elköteleződnek a sport fontosságának megszerettetése mellett. Emellett pedig hisznek benne hogy új, látványos mozgásformákkal még erőteljesebben fel lehet hívni a figyelmet a mozgás fontosságára, illetve az abban rejlő újdonságokra.”