Padbol Nemzetek Európa Kupája – 2023.09.02. Szombathely

PADBOL NEMZETEK EURÓPA KUPÁJA 2.0 – Szombathely, ILLÉS AKADÉMIA

09.02-án Európa 6 országának legjobb csapatai foglalták el az ILLÉS AKADÉMIÁN található padbol pályákat. A résztvevő országok a tavalyi versenyhez képest valamelyest változtak. Az első kupán a szervező Ausztria mellett Olaszország, Németország és Magyarország vett részt. Az idei megmérettetésen Németország helyett Románia nevezte csapatait, valamint Spanyolország és Portugália párosai is elindultak a versenyen.

Így összesen 12 csapat részvételével kezdődött el a 2. PADBOL NEMZETEK EURÓPA KUPÁJA. Látványos labdamenetek, elképesztő technikai megoldások, folyamatos koncentráció, mindemellett kiemelkedő sportszerűség jellemezte a Magyarországon először megrendezett
nemzetközi padbol kupát. A maratoni hosszúságú döntőben Spanyolország 2:1-es összesített végeredménnyel kerekedett felül a portugál csapattal szemben. Mindkét csapat kiváló teljesítményt nyújtott a már a csoportkörben is.

A harmadik helyet Olaszország csapata szerezte meg, akik a bronzmeccsen jobbnak bizonyultak a magyar párosnál.
A magyar párosokat Bócz Tamás, Zombori Zalán és Halmai Gábor Illés Béla alkotta, csereként Bánfalvi Zsolt lépett pályára.
Köszönjük a csapatoknak a részvételt és bízunk abban, hogy sok hasonló kupán találkozunk a jövőben.

×

TAO támogatás

2023-ban is lehet TAO támogatás terhére Padbol pályákat vásárolni. További jó hír, hogy a kiegészítő támogatás terhére az alépítmény is pályázható!

Tájékoztató letöltése